T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Jeroen van de Mortel

Sinds oktober 2015 is Jeroen als schade-expert verbonden aan Context. Hij is een autoriteit op het gebied van productaansprakelijkheidszaken en recall-schades. Zijn aandachtsgebieden zijn met name voedingsmiddelen, diervoeders, coatings, chemische producten en verpakkingsmiddelen. Hij werkt veel voor (verzekeraars van) producenten, zowel nationaal als internationaal.

Jeroen is sinds 2018 voorzitter van het Branchebestuur Aansprakelijkheid-Technische Varia / Agrarisch / Monitoring Bouw&Infra van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE).

Na zijn afstuderen aan het Hoger Laboratorium Onderwijs in Eindhoven vervolgde Jeroen zijn studie Scheikunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Daar behaalde hij zijn doctoraal in 2001. Hierna begon hij zijn werkzame leven bij textielonderneming Vlisco in Helmond. Aanvankelijk als grondstoffenmanager, later als manager van het kwaliteitslaboratorium, waarbij hij leiding gaf aan acht laboranten. In deze functies stond hij dagelijks in contact met leveranciers van grondstoffen waarbij hij zijn materiaalkennis kon verdiepen en een goed gevoel voor commerciële relaties heeft ontwikkeld.

In 2006 trad Jeroen in dienst als chemisch expert bij GAB Robins Takkenberg B.V. (later Cunningham Lindsey Nederland B.V.). In de jaren daarna ontwikkelde hij zich tot senior
schade-expert en internationaal coördinator voor aansprakelijkheidsschades.

Jeroen is NIVRE register-expert en gediplomeerd FUEDI-ELAE. Hij spreekt naast zijn moedertaal (Nederlands) vloeiend Engels en Duits en heeft een redelijk begrip van de Franse taal.

Terug

Contactgegevens:
T   020 676 04 67
M  06 51 613 206
E   vandemortel@contextbv.com

email

email