T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kees Heijboer

Kees is gespecialiseerd in de behandeling van productaansprakelijkheidszaken, waaronder product contaminaties, field change actions en recall-schades. Zijn aandachtsgebieden zijn met name aansprakelijkheidskwesties in de agrarische industrie, zoals schade aan of door gewassen en diervoeders, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie. Kees heeft veel zaken behandeld met producenten van coatings, lijmen, kunststoffen en drukwerken.

Hij brengt acht jaar ervaring mee als senior schade-expert op het gebied van Product Liability & Recall bij Sedgwick (voormalig Cunningham Lindsey). Daar was hij ook coördinator voor internationale aansprakelijkheidsschades voor de captives van verschillende multinationals. In de periode tussen 2015 en 2019 zat hij in het bestuur van Young InSurance, waarvan de laatste anderhalf jaar als voorzitter.

Na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam heeft Kees zijn bachelor Nederlands recht en master Bedrijfsrecht aan de Rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald.

Sinds november 2020 is Kees verbonden aan Context B.V.

Kees spreekt naast zijn Nederlandse moedertaal vloeiend Engels en heeft een redelijk begrip van de Duitse en Spaanse taal.

Contactgegevens:
T  020 676 04 67
M  06 12 612 524
heijboer@contextbv.com

email

email