T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Marcel Vervloet

In maart 2020 sloot Marcel zich aan bij Context, waar hij zich samen met Michael Blonk richt op technische schades aan machines en installaties alsmede brand inventarisschades.

Na de afronding van zijn studie hts-werktuigbouwkunde werkte Marcel als trainee bij de Nederlands Spoorwegen en daarna als engineer op de engineeringsafdeling van ACF, een farmaceutisch bedrijf. Hierna volgde een loopbaan bij de NEM, een bedrijf dat afgassen-ketels leverde voor energiecentrales.

In uiteenlopende functies droeg hij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten. Daarbij verving hij menigmaal fabricage supervisors, maar was hij ook betrokken bij de uitvoering van montagewerkzaamheden van diverse energiecentrale projecten, overal ter wereld. Uiteindelijk is hij zich bij de NEM bezig gaan houden met de outsourcing van de fabricage- en montagewerkzaamheden ten behoeve van de afgassen-ketels. Voor deze inkoopactiviteiten heeft hij de opleiding NEVI 2 gedaan.

Vanaf 2004 was Marcel als inkoopmanager betrokken bij Standard Fasel, eveneens een ketelbouwer. In verband met wijzigingen in de organisatie is hij in datzelfde jaar begonnen als zelfstandig ondernemer.

Sinds 2005 heeft Marcel bij diverse bedrijven de meest veelomvattende activiteiten gedaan, zoals de uitbesteding en begeleiding van de productie van onderdelen van kleine en grote technische installaties voor energiecentrales, (petro)chemische installaties, de bouw van elektrische installaties, civiel-mechanische projecten, en dergelijke. Hij verzorgde sourcing van nieuwe leveranciers, de aanvragen, het contracteren, de expediting, het logistieke gedeelte en de nazorg in meest uitgebreide zin.

Hij heeft vloeiende vaardigheid in de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Terug

Contactgegevens:
T  020 676 04 67
M  06 24 515 047
vervloet@contextbv.com

email

email