T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Marcel Revet

Als bedrijfsschade-expert behandelt Marcel brand- en productaansprakelijk- heidsschades in vrijwel elke industrie: groothandel, retail, dienstverlening, productie en transport. Hij sloot zich in 2009 aan bij Context.

Marcel heeft een aantal analytische tools ontwikkeld voor de behandeling van bedrijfsschade claims. Deze tools worden gebruikt voor enerzijds de analyse van claims en actieve follow-up gedurende de schadeperiode en anderzijds bevatten ze gedetailleerde forecasts die kunnen worden vergeleken met de actuele resultaten gedurende de schadeperiode. Op deze manier kan de verwachte schadelast actief worden becijferd, waardoor verzekeraars accuraat op de hoogte gehouden kunnen worden tijdens het schadeproces.

Daarnaast wordt hij regelmatig ingeschakeld voor ‘business impact analyses’ en ‘business continuity planning’ voor grote, complexe bedrijven.

Marcel is sinds 2017 penningmeester van de Rotterdamse Beurs Brand Club (RBBC).

Aanvankelijk doorliep Marcel een carrière als fiscaal jurist. Tijdens zijn studie Fiscaal Recht begon hij als schadebehandelaar/trainee bij een verzekeraar, om daarna belastingadviseur te worden bij Price Waterhouse, waar hij werkte in Amsterdam en New York op de Dutch Desk, alwaar hij Amerikaanse cliënten met activiteiten in Europa adviseerde. Hierna kwam Marcel in dienst bij Heineken, eerst als tax manager en later als project manager business development. Hij was medeverantwoordelijk voor een aantal overnames van brouwerijen over de gehele wereld, waar hij due dilgence teams aanstuurde en financieringsstructuren opzette voor de nieuwe brouwerijen.

In 2006 stapte hij over naar Cunningham Lindsey als bedrijfsschade-expert en vervulde daarnaast een managementfunctie binnen de afdeling Brand. Marcel behandelde zeer grote schades in de internationale industrie, waaronder chemiebedrijven, (openbaar) vervoer- bedrijven, brouwerijen, afvalverwerkers, elektriciteitsproducenten, op- en overslagbedrijven en ziekenhuizen. Marcel behandelde ook bedrijfsschades na de aardbeving in Griekenland en de orkanen in het Caribisch gebied.

Hij spreekt vloeiend Nederlands (moedertaal), Engels en Duits.

Terug

Contactgegevens:
T   020 676 04 67
M  06 34 861 275
E   revet@contextbv.com

email

email