T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nini Schenk

Vanaf het eerste uur is Nini als aandeelhouder en office manager betrokken bij Context. Als office manager is zij verantwoordelijk voor de backoffice, van waaruit zij samen met haar collega de professionals ondersteunt vanaf het moment dat een opdracht aan ons wordt toevertrouwd tot en met de afronding van een dossier.

Zij levert een belangrijke bijdrage aan de bewaking van de kwaliteit van onze rapportages en het nakomen van de beloftes aan onze opdrachtgevers. Veel aandacht gaat uit naar de verschillende behoeftes van onze opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk, of het nu een kleine of grote schade betreft.

Daarnaast is Nini verantwoordelijk voor communicatie, marketing en de financiële administratie.

Zij werkte na afronding van haar opleiding directiesecretaresse vanaf 1989 achtereenvolgens bij de internationale management consulting bedrijven Arthur D. Little, McKinsey & Co en AT Kearney.

In 1998 kwam zij in dienst bij Cunningham Lindsey Europe als management assistente van Gerard Böttcher. In deze functie had Nini een centrale rol in de organisatie. Zij zorgde ervoor dat internationale opdrachten in goede banen werden geleid en onderhield daarbij zelfstandig vele contacten met opdrachtgevers en collega’s in binnen- en buitenland. Zij was ook verantwoordelijk voor de organisatie van de internationale bijeenkomsten van de landenmanagers. Voorts heeft Nini binnen de Europese divisie leiding gegeven aan projecten op het gebied van marketing en huisstijl.

Nini spreekt naast haar moedertaal (Nederlands) vloeiend Engels, Frans en Duits.

Terug

Contactgegevens:
T   020 676 04 67
M   06 53 911 744
E   schenk@contextbv.com

email

email