T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nini Schenk

Als medeoprichter van Context is Nini vanaf het eerste uur bij het bedrijf betrokken als aandeelhouder en office manager. Gedreven, enthousiast, daadkrachtig en nauwkeurig, dat is Nini ten voeten uit. Bij de ontwikkeling van het bedrijf bewaakt zij de focus op onderscheidende kwaliteit. Zij is verantwoordelijk voor de front- en backoffice, de professionele communicatie en huisstijl. Daarnaast is Nini actief betrokken bij het relatiebeheer en mede-coördinator van het internationale netwerk Context International.

Nini levert een belangrijke bijdrage aan de helderheid van onze rapportages en het nakomen van de beloftes aan onze opdrachtgevers. Veel aandacht gaat uit naar de verschillende behoeftes van onze opdrachtgevers. Wij leveren altijd maatwerk, of het nu een kleine of grote schade betreft.

Zij werkte na afronding van haar opleiding directiesecretaresse vanaf 1989 achtereenvolgens bij de internationale management consulting bedrijven Arthur D. Little, McKinsey & Co en AT Kearney.

In 1998 kwam zij in dienst bij Cunningham Lindsey Europe als management assistente van Gerard Böttcher. In deze functie had Nini een centrale rol in de organisatie. Zij zorgde ervoor dat internationale opdrachten in goede banen werden geleid en onderhield daarbij zelfstandig vele contacten met opdrachtgevers en collega’s in binnen- en buitenland. Zij was ook verantwoordelijk voor de organisatie van de internationale bijeenkomsten van de landenmanagers. Voorts heeft Nini binnen de Europese divisie leiding gegeven aan projecten op het gebied van marketing en huisstijl.

Nini spreekt naast haar moedertaal (Nederlands) vloeiend Engels en goed Frans en Duits.

Terug

Contactgegevens:
T   020 676 04 67
M   06 53 911 744
E   schenk@contextbv.com

email

email