T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Team

Context is een samenwerkingsverband van zeer ervaren specialisten op het gebied van brand- en bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade, aansprakelijkheids- schade en letselschade. Wij hebben die ervaring opgedaan in een loopbaan van vele jaren binnen internationaal opererende expertise- en adviesbureaus.

Kleinschalig en gespecialiseerd
Wij geloven in de kracht van een kleinschalig, gespecialiseerd bureau: gemakkelijk toegankelijk, flexibel, korte lijnen en samenwerking in teamverband. Wat ons daarnaast bindt is enthousiasme èn de ambitie de beste te zijn in dit vakgebied. Wij hebben allemaal een persoonlijke samenwerkingsrelatie met onze cliënten.

Enthousiasme en ambitie
Alle professionals bij Context en Lindesk, partners en overige teamleden, hebben een academische of hogere technische achtergrond in één of meer van de disciplines Economie, Bedrijfskunde, Materiaalkunde, Werktuigbouw- en Bouwkunde, Scheikunde, Fiscaal en Burgerlijk Recht en grondige kennis van de verzekeringsmarkt.

Wij hebben specialisten in huis die de belangrijkste Europese talen vloeiend spreken (naast Nederlands: Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans) en lezend een redelijk begrip hebben van een aantal andere talen. Dit vergemakkelijkt de communicatie met medewerkers van verzekerden bij internationale opdrachten.