T 020 676 0467

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Raymond Bothof

Als bedrijfsschade-expert behandelt Raymond bedrijfsschade-gerelateerde schades op zowel brandpolissen als in aansprakelijkheidskwesties. Ook behandelt hij geregeld goederenschades, waarbij een complexe waardering een rol speelt. Zijn ervaring behelst vrijwel elke industrie: handel, dienstverlening en productie alsook de energiesector en overheid. Raymond heeft zich in september 2017 aangesloten bij Context.

Hij was voorts betrokken bij de analyse van onrechtmatig verkregen winsten door bedrijven die deel uitmaakten van een pan-Europees kartel.

Raymond startte zijn loopbaan bij Moret Ernst & Young (later EY) als assistent accountant, volgde gelijktijdig de Nivra-Nyenrode opleiding en groeide door tot Accountant. In deze periode raakte hij nauw betrokken bij het internationale project ‘Audit Innovation’ en leerde hij om in projectvorm samen te werken met vele disciplines en oplossingen te vinden buiten de gebaande paden. Daarnaast assisteerde hij korte tijd het kantoor in Kaapstad, Zuid-Afrika, voor de controle van retail-ondernemingen en vastgoed investeringsmaatschappijen.

In 2000 maakte hij vervolgens zijn entree als schade-expert bij GAB Robins Takkenberg en werd hij gevangen door de proactieve benadering van schadegevallen. Hij vervolgde zijn carrière via Lengkeek naar Crawford & Company, waar hij als operationeel directeur en later als financieel directeur medeverantwoordelijk was voor de Nederlandse en Belgische tak van dit internationaal schade-expertisebedrijf. Hij keerde terug bij Lengkeek, waar hij weer veelvuldig zichtbaar was op grote en complexe schades en vervulde hij een managementfunctie binnen de afdeling Brand. Tijdens de begeleiding van grote en complexe schadegevallen maakt Raymond gebruik van projectmanagement technieken. Op deze manier wordt een complexe schade projectmatig gevolgd, waarmee verzekeraars accuraat op de hoogte gehouden worden tijdens het schadeproces.

Raymond is registeraccountant (accountant-in-business) en NIVRE register-expert. Hij spreekt vloeiend Nederlands (moedertaal) en Engels en hij heeft een redelijk begrip van de Duitse en Franse taal.

Terug

Contactgegevens:
T   020 676 04 67
M   06 42 721 357
E   bothof@contextbv.com

email

email