Linda van Dijk

Positief

“Ik denk in mogelijkheden. Er is weinig dat niet kan.”

Linda van Dijk, office assistant

Steun en toeverlaat

Sinds januari 2021 is Linda van Dijk één van de drijvende krachten achter de backoffice van Context. Met haar positieve, zorgvuldige en zorgzame karakter ondersteunt zij als office assistant de schade-experts in het organiseren en bewaken van de processen in dossiers.

Linda is een centrale persoon in de organisatie, ze coördineert diverse werkzaamheden en geeft facilitaire ondersteuning. Denk daarbij aan het aanmaken en voorbereiden van dossiers, het maken van facturen, het verwerken van inkoopfacturen en het ordelijk maken van correspondentie en rapporten. Daarnaast vindt ze het heerlijk om zich te storten in complexe administratie, lay-out en eindredactie van rapporten. Ze volgt momenteel een training introductie aansprakelijkheid via de VNAB, om nog meer kennis te vergaren over de verzekeringswereld.

Linda is gefocust op het herkennen van behoeftes en geeft hier ook richting aan, wat heel goed aansluit bij het maatwerk dat Context levert.

Carrière in vogelvlucht

Linda heeft een brede bestuurlijke en financiële ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Daarnaast was ze een tijdje zelfstandige. Maar ze is op haar best binnen een team in een ondersteunende rol, wat haar bij Context bracht.

Leuk om te weten

Linda is een gedreven persoon die zichzelf wil blijven ontwikkelen, niet alleen in haar werk maar ook in haar vrije tijd. Zo is ze geïnteresseerd in yoga en de Indiase leer, en volgt ze daarin een intensieve training. Linda is buiten werktijd een betrokken moeder. Ze gaat er ook graag op uit met haar partner voor een stedentrip of een etentje.

Talen

Linda spreekt naast haar moedertaal (Nederlands) vloeiend Engels.