Pieter-Paul Verhorst

Mijn dagelijkse motto

“Niets is wat het lijkt” helpt mij uitstekend om scherp te blijven in mijn werk, waarbij ik uitga van het goede in de mens.

Pieter-Paul Verhorst, Brand/techniek/bouwkunde

Overstap naar Context en de synergie tussen beide bedrijven

Pieter-Paul heeft in 2023 besloten om zich aan te sluiten bij Context na ruim 35 jaar als DGA bij RVJ Expertises & Taxaties te hebben gewerkt. Deze overstap stelt hem in staat om als generalist Propertyschades in alle breedte en omvang te blijven behandelen, waarbij hij indien nodig ondersteund wordt door zijn nieuwe collega's van Context. De aansluiting bij Context voelt goed in alle opzichten, vooral vanwege het familiar karakter dat beide bedrijven delen. Dit stelt hen in staat om op het vertrouwde serviceniveau te blijven werken.

Professionele achtergrond en de overgang naar Context

Na zijn middelbare school liep Pieter-Paul een jaar stage bij Hudig-Langeveldt (nu bekend als AON). Vervolgens trad hij in dienst bij De Raay & De Jong, waar hij ruim 10 jaar in de leer ging bij Harry de Raay en het expertise vak vanuit de praktijk leerde. Na het volgen van diverse opleidingen trad hij in 1988 toe tot het bedrijf, dat later RVJ werd genoemd. Gedurende deze tijd heeft Pieter-Paul met zijn team een loyale groep vaste opdrachtgevers en cliënten opgebouwd, die ook positief reageren op de overgang naar Context vanwege de geboden continuïteit en uitbreiding van het dienstpakket.

Leuk om te weten

Naast zijn professionele leven heeft Pieter-Paul een groot gezin met 4 kinderen en twee honden. Hoewel dit veel tijd in beslag neemt, vervult hij zijn rol als "Familyman" met veel liefde. Als er nog ruimte over is, speelt Pieter-Paul graag een potje Padel en Tennis. Hij geniet ook van tuinieren en zet zich in als vrijwilliger bij een lokale voetbalclub. Deze diverse interesses vormen een aanvulling op zijn drukke leven en zorgen voor een evenwichtige balans.

Talen

Pieter-Paul spreekt vloeiend Nederlands (moedertaal), Engels, Duits en een beetje Frans.