Helen Manuputty

carpe diem

“Samen naar de oplossing zoeken geeft het beste resultaat.”

Helen Manuputty, secretaresse

Gestructureerd levensgenieter

Sinds oktober 2021 is Helen Manuputty één van de drijvende krachten achter de backoffice van Context. Als secretaresse ondersteunt zij de schade-experts in het redigeren en het ordelijk maken van schaderapporten. Daarnaast coördineert zij in de organisatie diverse werkzaamheden, zoals het aanmaken en voorbereiden van dossiers en het verwerken van (inkoop)facturen. Helen is een positieve en toegankelijke medewerkster die graag klaar staat om anderen te helpen. Zij past zich snel aan, staat open voor nieuwe dingen en wil bijdragen aan het succes van het kantoor. Ze is resultaatgericht en denkt daarbij aan het gezamenlijke einddoel. Dit vertaalt zich in een goede focus naar de experts toe.

Carrière in vogelvlucht

Helen heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende sectoren, zoals de advocatuur, luchtvaart en het ziekenhuiswezen. Ook werkte ze in de consultancy. Voordat ze bij Context aan de slag ging, werkte ze 17 jaar bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam.

Leuk om te weten

“Carpe diem” is Helens levensmotto en zo leeft ze ook. Helen is een levensgenieter en heeft graag mensen om haar heen. Naast een passie voor reizen houdt zij ook van koken en nodigt regelmatig vrienden en familie uit om mee te genieten. Helen is ook in de yogaschool te vinden, waar ze yoga en pilates beoefent. Ook houdt ze van wandelen, films kijken, uit eten gaan en lezen.

Talen

Helen spreekt naast Nederlands vloeiend Engels en Duits.