Jan-Willem Revet

Verbinder

“Ik help met de vaststelling van de schade, maar ook met de realisatie van het herstel. Hierdoor is een snelle heropstart van de activiteiten verzekerd.”

Jan-Willem Revet, bouwkundig schade-expert

Schade-expert met een netwerk

Sinds 2011 behandelt Jan-Willem bij Context brand- en aansprakelijkheidsschades in diverse productie-ondernemingen, distributiecentra, retailbedrijven en voor beleggers in commercieel vastgoed. Maar ook voor infrastructurele projecten en openbare werken kun je bij hem terecht. Dankzij zijn managementkwaliteiten en uitgebreide netwerk, stelt Jan-Willem niet enkel schade vast maar organiseert hij ook het herstel. Met zijn knowhow van complexe bedrijfsprocessen, wordt hij regelmatig ingezet in crisissituaties om verzekerden na grote schades te ondersteunen. Dit doet hij door leiding te geven aan projectteams en uitvoerders bij herstel van bedrijfsuitrusting en opstal. Ook treedt hij op als projectleider en vertegenwoordiger van Verenigingen van Eigenaren bij ingrijpende renovaties van appartementencomplexen.

Carrière in vogelvlucht

Jan-Willem studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de HTS in Tilburg. Na zijn studie werkte hij vanaf 1990 in het uitvoerend bouwbedrijf als projectleider en planontwikkelaar. In 1995 richtte hij het bouwmanagement en adviesbureau Bocon Bouwsupport BV op, waar hij advies geeft op het gebied van planontwikkeling, bouwtechniek en bouwkosten-deskundigheid. Het bureau begeleidt voor een aantal grote opdrachtgevers nieuwbouwprojecten en ingrijpende renovatiewerkzaamheden, zowel in de utiliteitsbouw als de woningbouw. Naast zijn dagelijkse werk studeerde Jan-Willem aan Tilburg University, waar hij in 2016 zijn titel behaalde Master in Real Estate.

Leuk om te weten

Jan-Willem is nauw betrokken bij de energietransitie in regio Hart van Brabant en zet zich sinds 2014 in voor deze maatschappelijke opgave. Hij is onder meer directeur van windmolenpark De Spinder. In het kleine beetje vrije tijd dat hij daarna nog overheeft, houdt hij zich graag bezig met hengelsport.

Talen

Nederlands en Engels in woord en geschrift.